thyholm.net logo
    M E N U    

    N Y H E D    
Aktivitetskalender for Thyholm findes på:

THYHOLM.DK

Tilføj/Ret

28-8-2012
Tilføj/Ret funktionen har været ude af drift i en periode.

Hvis du forgæves har forsøgt at tilføje en side, så prøv venligst igen.

Email

31-8-2010
Email kataloget er fjernet.

Mange af adresserne var forældede, og selv afdøde personer optrådte stadig på listen.

Opdatering

26-11-2006
Sidens links har gennemgået en grundig gennemgang, så listen skulle være "Up To Date".

Serverskift

20-12-2002
I løbet af idag er serveren blevet udskiftet, og i den forbindelse er alle nyhedsgrupper blevet åbne for alle - Så hvis man tidligere har benyttet brugernavn/kodeord i sin nyhedslæser, skal det fjenes nu.
Samtidigt er den lukkede gruppe thyholm.grotesk blevet slettet - De tilbageværende 9 grupper skulle nok kunne slå til med den nuværende trafikmængde...

Serveren stabil igen

31-8-2002
Serveren kører stabilt igen, og der forventes ikke flere nedbrud.

Problemer med serveren igen

7-8-2002
Vi har problemer med vores server igen. Dette resultere i kortere/længere nedbrud på thyholm.net. Check thyholm.info for mere information

Server oppe igen

16-6-2002
Serveren kører stabilt igen. Der blev i denne weekenden udskiftet strømforsyning og harddisk, så der skulle helst ikke ske flere nedbrud.

Ustabil server

4-6-2002
Det ser ud til at thyholm.net serveren har fået "sommer kuller". I hvert fald har den her i de sidste par dage stået og genstartet efter for-godt-befindende! ;-) Der er nu sat en blæser op og det har løst problemet indtil videre, men det er dog kun en nødløsning.
Problemet er serverens primære harddisk der bliver for varm og derefter genstarter den uden hæmninger. Det forventes at disken bliver skiftet enten i denne kommende eller næste weekend og indtil da kan det altså godt tænkes, at serveren til tider gør hvad der passer dén ;-)

thyholm.net i medierne

17-4-2002
Kilde: Thyholm Avis, d.17/04-2002

Nyt mødested på Thyholm:
www.thyholm.net

Thyholm.net blev startet for ca. 3 år siden, men aldrig færdiggjort.
Grunden til at siden blev lavet, var at der i starten eksisterede 2 hjemmesider med links til Thyholm. Den ene side var kommunens, men vi fandt den noget uoverskueligt, og privatpersoner kunne ikke få et link til deres hjemmeside på den. Den anden side var en profiterende hjemmeside som firmaer kunne betale til for at få deres link på (denne side eksistere ikke i dag).
I starten var thyholm.net kun ment som en oversigt over hjemmesider på Thyholm. Et par år senere kom der en nyhedsgruppe på hjemmesiden, men der var stadig mange løse ender. Her i påskeferien har Dennis Helligsø, Karsten Brogaard, Jesper Thøstesen og Johannes Lauesen så taget den gamle side ned, og bygget en ny op fra bunden.

Hjemmesiden
På den nye hjemmeside er der et hjemmesidekatalog (et slags mini Jubii), over firmaer, foreninger, skoler, privat personer og diverse. Eneste krav for de hjemmesider der ligger der (og bliver tilmeldt i fremtiden) er at de eller personen bag dem skal have en vis relation til Thyholm.
Ud over det blev der også tilføjet et email katalog over personer og firmaer, med samme krav som overfor. Det er meningen at Thyholmere selv skal tilføje sider og email adresser til hjemmesiden, og dette gøres nemt via tilføj/ret menuen. På den måde er brugerne sikker på at få deres side/email vist næsten med det samme, og det spare selvfølgelig også os megen tid, idet vi ikke skal ud og lede efter sider/email adresser hele tiden. For at gøre siden til en slags "startside" har vi også tilføjet en søgefunktion, hvor man inde fra siden kan søge via de mest brugte søgemaskiner, eller søge navn, adr. eller telefonnr. via oplysningen, oplyses det fra de fire "bagmænd".

Nyhedsserveren
Nyhedsserveren er blevet opdateret, og der er nu mulighed for at bruge den via hjemmesiden. Nyhedsserveren er ment som et samlingssted for Thyholmere, hvor man kan diskutere politik, lokale tiltag eller bare "snakke" løst med hinanden.
Der er oprettet forskellige grupper, som vi forudser brugerne vil bruge, men hvis der kommer ønsker om nye grupper vil de blive tilføjet. Vi har også muligheden for at tilbyde f.eks. en forening en lukket gruppe hvor kun de kan læse og skrive samme, uden at andre blander sig, siger Karsten Brogaard, der er en af "bagmændende".

// Artiklen er "kopieret" direkte fra Thyholm Avis hvor den blev bragt på forsiden af denne

Ny funktion

17-4-2002
Der er tilføjet muligheden for at se hvilke nye links der er kommet de sidste 14 dage. Se under Nye links under Startside.

Nye konferencer; thyholm.marked / thyholm.politik

6-4-2002
Der er oprettet yderligere to konferencer; thyholm.marked og thyholm.politik.
thyholm.marked er en køb/salg/bytte konference og thyholm.politik er en lokal-politisk konference.
Se nærmere information på denne side.

Problemer med at læse/skrive post

6-4-2002
Grundet alle konferencer er nulstillet kan man have problemer med at læse/skrive post. Hvis man mistænker dette skulle være et problem, skal man afmelde alle konferencer i sin nyhedsklient og efterfølgende tilmelde dem igen.

Nye opdateringer/tilføjelser

1-4-2002
Som i kan se har vi tilføjet en del nye hjemmesider (og slettet nogle der ikke duede). Ud over det har vi tilføjet en søgeside, hvor man kan søge på internettet, via de mest brugte søgemaskiner på internettet. På samme side kan man også søge adresser og telefonnumre i hele Danmark.

Det nye thyholm.net

31-3-2002
thyholm.net er blevet opdateret. Det er gjort for at gøre det nemmere at bruge, og nemmere og hurtigere at vedligeholde.
Designet har også fået en kraftig overhaling, og ud over det er der tilføjet en søgefunktion til email databasen.
Under opdateringen har vi desværre mistet nogle links, så hvis dit link mangler, tilføjer du det bare igen og så vil det dukke op på siden om en dag eller to.

Vi byder hermed velkommen til det nye - thyholm.net

 Copyright (c) 2002-2017 thyholm.net2023