thyholm.net logo
    M E N U    

    N Y H E D    
Aktivitetskalender for Thyholm findes på:

THYHOLM.DK

Info

Velkommen til thyholm.net. Siden er lavet med henblik på at samle hele Thyholm på Internettet.


Hvad indeholder siden?

Siden er et katalog over hjemmesider, med tilknytning til Thyholm.

Nogle hjemmesider er tilmeldt til siden. Andre er fundet bl.a. i lokalaviser eller via google, og herefter tilføjet til siden. Men for alle sider gælder at de ville kunne findes via google med de rette søgeord.


I linker til min side, men jeg har ikke givet tilladelse?
Siden indeholder kun links til forsiden på hjemmesider.
Det tillader vi os at gøre, uden at spørge om lov - på samme måde som google linker til siden uden at spørge om lov.

Vi formoder folk har en hjemmeside, fordi de gerne ønsker besøg på siden.
Skulle dette mod forventning være forkert, så fjernes links hurtigst muligt, hvis man beder om det (enten via mail, eller Tilføj/Ret hvor man også kan bede om sletning).

Hvilken kategori de forskellige sider ligger i (Erhverv/Diverse/Foreninger/Private/Skoler) er en vurdering fra gang til gang, så der er helt sikkert fejl. Hvis en side ønskes flyttet til en anden kategori kan det ligeledes ske pr. mail, eller via Tilføj/Ret.Hvem har lavet denne side og hvorfor?
thyholm.net er lavet af Dennis Helligsø, Karsten Brogaard og Jesper Thøstesen ene og alene fordi vi synes det er sjovt (og fordi vi ikke vidste hvad andet vi skulle lave den weekend den blev lavet). Siden er på ingen måde kommerciel/profitorienteret.
Grafik, programmering og web-dokumenter tilhører thyholm.net, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Af geografiske årsager bliver siden pt. hosted og vedligeholdt af Klaus Thøstesen.


Hvad har denne hjemmeside kostet at lave?

En pose Merrild 103, 10 styk 1½ Coca Cola, 4 pizzaer, 4 kebabmix, 8 blandede rundstykker og en del blandet slik/chips. Vi har haft lånt Upstairs i "arbejds weekenden" (i påske ferien, 2002) og vi vil gerne sige tusind tak for lån af denne.


Synes i selv siden er perfekt?

Det er bestemt ikke sikkert alt er så godt og brugeligt som vi selv havde tænkt, men dit bruger-indtryk er med til at gøre siden endnu bedre for dig og andre. Vi tager derfor imod (konstruktivt) kritik med kyshånd, så har du kommentarer, rettelser, fejlmeddelelser eller andet til thyholm.net, er du meget velkommen til at sende en email til:

 Copyright (c) 2002-2017 thyholm.net2023